هر فرد یا شرکتی که بخواهد واردات و صادرات کالاهای مجاز داشته باشد نیاز به کارت بازرگانی دارد.
کارت بازرگانی به وسیله اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران صادر می شود.
لازم به ذکر است که هم اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی ( شرکت ها ) می توانند برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنند. این کارت برای افراد، به صورت کارت بازرگانی حقیقی و برای شرکتها به صورت کارت بازرگانی حقوقی صادر میشود.
در این مقاله سعی داریم تا به تعریف کارت بازرگانی ، شرایط اخذ کارت بازرگانی، مدارک لازم جهت صدور کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی ومدارک لازم جهت صدور کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی و مراحل دریافت کارت بازرگانی در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند بپردازیم.
چرا باید کارت بازرگانی گرفت؟
ممکن است برایتان سوال پیش آید که کارت بازرگانی برای چه فعالیت هایی و برای چه کسانی الزامی است؟ چه مدارک و شرایطی باید برای دریافت کارت بازرگانی داشته باشیم؟
قبل از اینکه به این پرسش ها و سایر پرسش های مشابه پاسخ دهیم لازم است تا اطلاعاتی در زمینه کارت بازرگانی و اتاق بازرگانی به شما ارائه دهیم.
اتاق های بازرگانی در ایران، نقش اجرایی داشته و سخنگوی بخش خصوصی به شمار می روند. در تهران، بیش از ۱۸ هزار شخص حقیقی یا حقوقی، عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هستند.
این افراد برای انجام فعالیت های وارداتی و صادراتی، باید کارت بازرگانی داشته باشند. داشتن کارت بازرگانی ، حیثیت تجاری و صنعتی بوده و برای پیشرف و گسترش کسب و کار بسیار حائز اهمیت است.
در ضمن کارت بازرگانی به عنوان یک برگ برنده برای متقاضیان اخذ ویزای شنگن و مولتی پل ۵ ساله کانادا که طرفداران زیادی دارد محسوب می شود.
از جمله فعالیت های عمده اتاق بازرگانی می توان به موارد زیر اشاره نمود :
- ارتباط و همکاری با اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن سایر کشورها
- صدور گواهی مبدا
- تائید اسناد تجاری
- صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت اتاق بازرگانی
- انجام امور ویزای تجاری
- برگزاری دوره های آموزشی درباره بازرگانی خارجی و امور مالیاتی
- ارائه خدمات مشاوره در زمینه های مسائل مرتبط با بازرگانی خارجی و بازاریابی کالاهای صادراتی و سرمایه گذاری خارجی در ایران و …
- ارائه تسهیلات جهت شرکت در نمایشگاههای داخلی و خارجی
- و …
ادامه مطلب
- ۹۹/۰۵/۲۱